Despre noi

Formatia Live este compusa din doi membri: Cornel Costin – instrumentist si voce si Gianina Cojocaru – voce.
A fost infiintata in anul 2003,fiecare membru aducand cu sine o vasta experienta muzicala capatata de-a lungul anilor, obtinuta din studiu, auditii muzicale, concursuri nationale, persevernta, ambitie, rabdare, seriozitate, precum si din diferitele colaborari cu alti colegi de breasla.
Formatia Live abordeaza un repertoriu extrem de variat, care cuprinde mai multe genuri: muzica romaneasca si internationala, evergreen-uri,café-concert, muzica greceasca, armeneasca si folclor romanesc.

Formatia este prezenta pe toata durata desfasurarii evenimentului si foloseste echipamente de sonorizare profesionale (Dynacord,ElectroVoice,Shure), precum si efecte speciale de lumini.
In acest fel se creeaza o atmosfera de neuitat cu buna dispozitie in care se imbina eleganta cu bunul gust si cu bunul simt, tinandu-se cont de cerintele si caracteristicile fiecarui eveniment, rezultatul fiind unul exceptional.
In concluzie, Formatia Live, prin intermediul celor doi membri, devine parte din viata dumneavoastra tocmai pentru ca va poate transforma, asa cum celor multi nu le sta in putere, evenimentele speciale in momente memorabile unice!